У Дніпрі поліція затримала чоловіків, які влаштували

У Дніпрі поліція затримала чоловіків, які влаштували "салют" із карабіна

Відео
Укрінформ
У Дніпрі поліцейські затримали двох чоловіків, що нетверезими «влаштувати салют» з вогнепальної зброї на честь дня народження та влучили в обличчя випадковій перехожій.

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

«Двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння вирішили «влаштувати салют» із зареєстрованого карабіна на честь дня народження. У результаті одна з куль влучила в обличчя випадковій перехожій, дівчина перебувала за 500 м від місця стрілянини. До затримання чоловіків був задіяний спецпідрозділ КОРД», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 42-річний чоловік та його гість вирішили «влаштувати салют» з вогнепальної зброї та відкрили хаотичну стрілянину у повітря. Одна з куль влучила в обличчя 26-річній дівчині, яка розмовляла по мобільному біля магазину за 500 м від місця стрілянини.

Враховуючи ризики, повідомляє поліція, правоохоронці оточили квартал у радіусі можливого перебування стрілків. Після встановлення місця перебування  зловмисників для їх затримання були залучені спецпризначенці КОРД.

Читайте також: Житель Дніпра намагався вивезти до Росії 47 предметів з колекції скіфських артефактів

«В ході спецоперації після 15-хвилинних перемовин поліцейські затримали двох чоловіків. Карабін та 16 стріляних гільз вилучені. Триває балістична експертиза», -  зазначає поліція.

Слідчими Шевченківського відділення поліції м. Дніпра відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). 

В ході розслідування поліцейські з'ясовуватимуть, хто з чоловіків влаштував стрілянину. За вказаний злочин хулігану загрожує до 7 років позбавлення волі.

Фото, відео: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-