Ваговий конфлікт: на Миколаївщині власник авто викинув зерно на дорогу

Ваговий конфлікт: на Миколаївщині власник авто викинув зерно на дорогу

Фото, відео
Укрінформ
На Миколаївщині стався конфлікт між працівниками управління Укртрансбезпеки, поліцією та перевізниками зерна, які відмовилися проходити ваговий контроль.

Про це повідомили в управлінні Укртрансбезпеки Миколаївської області.

«2 серпня в рамках здійснення габаритно-вагового контролю на а/д Н-11 «Дніпро - Миколаїв» для проведення документального контролю було зупинено два вантажних автомобілі. На момент перевірки товарно-транспортні накладні на вантаж у водіїв були відсутні. Згодом під'їхав власник, який привіз документи на вантаж, в якому було вказано допустиму вагу, що викликало підозру в інспекторів Укртрансбезпеки, на що останнім було запропоновано пройти зважування. Але господар категорично відмовився, мотивуючи тим, що ваги встановлено на протилежній стороні», - йдеться у повідомленні.

На Миколаївщині стався конфлікт між працівниками Укртрансбезпеки, поліцією та перевізниками зерна через ваговий контроль. Фото: Укртрансбезпека

Тоді співробітники запропонували пройти ваговий контроль перед пунктом розвантаження автомобілів, на що реакція власника транспортних засобів виявилася неординарною: він власноруч відкрив борта на тягачах та причепах, тим самим висипавши пшеницю просто на узбіччі.

У повідомленні також відзначається, що за всіма подіями спостерігали не тільки інспектори Укртрансбезпеки, а й представники ОДА, Служби автодоріг, громадського формування «Авто Євро Сила», наряд спецпідрозділу «Корд», співробітники патрульної поліції, просто небайдужі громадяни.

На підтримку перевізнику також прибули місцеві фермери та водії фур, а через деякий час під'їхало дві порожні вантажівки, щоб перевантажити зерно.

Читайте також: З початку року на Житомирщині з недобросовісних перевізників стягнули €32 тисячі

Проте, як повідомляють очевидці, конфлікт на цьому не завершився. Зчинилася штовханина між працівниками поліції та групою підтримки фермера. Останнього за хуліганські дії затримали і намагалися посадити в патрульний автомобіль, але його підтримка вчинила опір поліції. Згодом чоловіка все ж доправили до відділку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-