На Житомирщині затримали фури зі львівським сміттям

На Житомирщині затримали фури зі львівським сміттям

Фото
Укрінформ
У Черняхівському районі Житомирщини поблизу сміттєзвалища поліція затримала дві вантажівки зі сміттям. Правоохоронці стверджують, що машини їхали зі Львівської області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уночі 2 серпня поліцейські групи реагування Патрульної поліції Черняхівського відділення виявили у районі місцевого сміттєзвалища дві вантажівки. Під час перевірки документів з’ясувалося, що автомобілі мають пройти транзитом через район, однак усі обставини вказували на інше», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на автомобілі DAF з напівпричепами поліцейські звернули увагу, коли один із них звернув у напрямку нині закритого через заповненість сміттєзвалища, а інший –зупинився обабіч дороги.

За словами начальника Черняхівського відділення поліції Віктора Левандовсього, минулого тижня правоохоронці отримали заяву від селищного голови про несанкціонований викид сміття, за приблизними підрахунками, не менше 70-80 тонн. Відтак на території району посилили контроль за транзитом вантажівок міжобласними дорогами.

Поліція встановила, що обидва автомобілі їхали зі Львівщини, але кінцевий пункт їх призначення поки незрозумілий. У правоохоронців є підстави вважати, що водії збирались викинути сміття знову на території району.

Читайте також: На Чернігівщину "просочилися" більше 20 фур із львівським сміттям

На місці події працює слідчо-оперативна група Черняхівського відділення поліції та з’ясовуються усі обставини. Крім того, вирішується питання про затримання транспортних засобів.

Фото: Поліція Житомирщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-