У Бахмуті побудують перше в Україні відділення невідкладної допомоги єврозразку

У Бахмуті побудують перше в Україні відділення невідкладної допомоги єврозразку

Укрінформ
У місті Бахмут Донецької області побудують перше в Україні відділення невідкладної допомоги європейського зразку.

Про це у середу повідомили в Бахмутській міській раді.

«1 серпня 2018 року у малій залі Бахмутської міської ради відбулася зустріч Бахмутського міського голови Олексія Реви з представниками міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в Україні, де присутні обговорили перспективи та плани створення відділення невідкладної допомоги європейського зразку у Бахмуті», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Червоний Хрест планує два гуманітарних проекти на Донеччині

Експерт з медичних питань МКЧХ Віталій Стецик презентував проект відділення невідкладної допомоги, де постраждалим у надзвичайних ситуаціях чи пацієнтам, життя яких залежить від негайних реанімаційних чи підтримуючих дій, зможуть оперативно надати допомогу.

Читайте також: Поліцейські Бахмута викрили бойовика з цілим арсеналом зброї

За підтримки та участі представників міжнародного комітету Червоного Хреста планується розробити робочі групи зацікавлених сторін для обговорення, створення та підписання меморандуму про взаєморозуміння.

Після цього на території Бахмутської ЦРЛ розпочнеться будівництво відділення та пройдуть курси підвищення кваліфікації медичного персоналу для роботи у майбутньому відділенні надання екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-