На Миколаївщині фура

На Миколаївщині фура "загубила" вантаж, загинув перехожий

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині перевернувся будівельний вантаж з фури, в результаті загинув випадковий перехожий, водій отримав численні травми.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«31 липня по вул. Київській у м. Первомайськ, поблизу автозаправної станції, 26-річний водій автомобіля Renault Magnum не впорався із керуванням та допустив перекидання вантажу на узбіччя автодороги, яким прямував пішохід. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди невстановлений чоловік-пішохід загинув, водій транспортного засобу зазнав численних тілесних ушкоджень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оскільки вантажівка Renault Magnum перевозила будівельні матеріали, люди опинилися заблокованими в уламках деревини і металу.

Читайте також: На Київщині “п’яний” Mercedes-Benz вбив велосипедиста

Рух на вказаній ділянці шляху тимчасово обмежений. Наразі правоохоронцями встановлюється особа загиблого.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Тривають слідчі дії.

Фото: Поліція Миколаївщини, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-