На Луганщині поліцейського судитимуть за викрадення людини

На Луганщині поліцейського судитимуть за викрадення людини

Укрінформ
Прокуратура Луганщини направила до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського, який у складі групи осіб викрав жителя області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

"Прокуратурою Луганської області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 146 КК України (викрадення людини) стосовно співробітника оперативного підрозділу поліції", - йдеться у повідомленні.

Розслідуванням встановлено, що у 2014 році правоохоронець, перебуваючи в кафе м. Сєвєродонецька, розпивав алкогольні напої з групою осіб, між ним та місцевим жителем стався словесний конфлікт. “Після чого правоохоронець за попередньою змовою з групою осіб, застосовуючи фізичне насильство, з метою завдання тілесних ушкоджень в іншому місці, викрали потерпілого, помістивши його до багажного відділення автомобіля та зникли з місця події”, - зазначили в прокуратурі.

Під час досудового розслідування слідчими прокуратури області спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України затримано вказаного працівника поліції на території іншого регіону. Останньому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням засобу електронного контролю.

Читайте також: Викрадену у Києві людину поліція знайшла за кілька хвилин

Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні стосовно поліцейського направлено до суду.

Санкція ч. 2 ст. 146 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-