"Кілера" з наркобанди арештували без права на заставу

Укрінформ
У Житомирі суд взяв під варту на 60 діб без можливості внесення застави підозрюваного у замаху на вбивство, який, за даними поліції, був кілером в одному з найбільших наркоугруповань.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«30 липня обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб 32-річному жителю Нікополя Дніпропетровщини. Чоловіка поліцейські ГУНП Житомирщини затримали 25 липня, а його спільника, лідера угруповання, - 28 липня. Рішення щодо його взяття під варту Корольовський районний суд м. Житомира розглядатиме у другій половині дня 30 липня», - повідомляють в поліції.

Як зазначили в поліції, 32-річний чоловік "за наявною інформацією, виконував роль кілера в угрупованні". Йому нині оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Наркоторговці оцінили в $70 тисяч "голову" пса, що знайшов 10 тонн кокаїну

Заходи поліції із викриття протиправної діяльності наркоугруповання тривають.

Як повідомляв Укрінформ, поліцейські затримали на Житомирщині лідера та учасника одного з найбільших в Україні злочинних наркоугруповань, до якого входило близько 30 членів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-