Будівництво сонячної електростанції у Житомирі почнеться вже у серпні

Будівництво сонячної електростанції у Житомирі почнеться вже у серпні

Фото
Укрінформ
Словенська компанія, яка перемогла в тендері, побудує у Житомирі сонячну електростанцію.

Контрактну угоду між словенською компанією «Riko d.o.o.» та житомирським центром інвестицій підписали у Посольстві Словенії в Україні, повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«За результатами проведеного тендеру на виконання комплексу робіт з розробки проектно-кошторисної документації, а також будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт по встановленню сонячної електростанції потужністю 10,79/9,35 МВт в межах міста Житомира, перемогла словенська компанія «Riko d.o.o.», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Порошенко подякував Словенії за підтримку

Зазначено, що це вже другий проект, який буде реалізовувати «Riko d.o.o.» у Житомирі. Раніше консорціум словенських компаній «Riko d.o.o.» та «Hidroinzeniring d.o.o.» перемогли у відкритому тендері Світового банку та підписали угоду з КП «Житомирводоканалом» щодо реалізації проекту підготовки питної води та реконструкції насосної станції питної води обласного центру.

Будівництво розпочнеть в серпні, написав у Facebook міський голова Сергій Сухомлин

Як інформують у прес-службі, «Riko d.o.o.» – це провідна словенська компанія, яка здобула міжнародне визнання у сфері розробки, проектування важливих комплексних рішень та будівництва екологічних інфраструктурних проектів в енергетиці, охороні довкілля та логістиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-