Зіткнення мікроавтобуса з потягом на Буковині: п'ятеро досі у реанімації

Зіткнення мікроавтобуса з потягом на Буковині: п'ятеро досі у реанімації

Укрінформ
П’ятеро постраждалих у ДТП з мікроавтобусом та потягом на Буковині, що сталася 27 липня, досі перебувають в реанімації. Одна дівчина знаходиться у вкрай важкому стані.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів головний лікар Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Грушко.

"Після аварії до нас по допомогу звернулося 9 осіб. Четверо наразі проходять амбулаторне лікування, 5 – в реанімації. Одна дівчина у вкрай важкому стані. Стан інших чотирьох – середньої важкості", – розповів медик.

Як повідомляли в поліції Чернівецької області, водію мікроавтобуса, який потрапив під потяг оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Крім того, правоохоронці додатково перевіряють підприємства, установи й організації, що здійснюють перевезення своїх працівників.

Читайте також: На Буковині мікроавтобус зіткнувся з потягом: двоє загиблих, семеро - у лікарні

Як повідомлялося, 27 липня в Кіцманському районі Чернівецької області сталося ДТП за участю мікроавтобуса, що розвозив працівників птахофабрики по домівках. Порушивши вимоги дорожніх знаків і проігнорувавши світлову сигналізацію, водій мікроавтобуса допустив зіткнення з вантажним потягом. Внаслідок ДТП двоє пасажирів загинуло та 7 було травмовано. Потерпілі – жителі Кіцманського, Заставнівського та Вижницького районів, віком від 15 до 58 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-