Луганська поліція за день отримала 7 повідомлень про

Луганська поліція за день отримала 7 повідомлень про "мінування"

Укрінформ
Луганські поліцейські перевірили 6 із 7  повідомлень про замінування у різних районах області.

Про це поінформувала прес-секретар поліції Луганської області Тетяна Погукай.

"Сьогодні протягом дня на спецлінію «102» надійшло 7 повідомлень про замінування авто- та залізничних станцій, ринків, автобусів та мостів у м. Лисичанськ, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Кремінна, смт. Троїцьке та Біловодськ", - йдеться у повідомленні.

Для перевірки повідомлень на місця ймовірного замінування негайно виїхали фахівці вибухотехнічної служби та кінологи ГУ НП, а також слідчо-оперативні групи, криміналісти, керівництво відділів поліції, співробітники ДСНС, лікарі швидкої медичної допомоги.

Читайте також: МінТОТ - про псевдомінування: поліцію "смикають" кожні 2-3 години

Станом на 16.00 правоохоронці перевірили шість вказаних в анонімних повідомленнях об’єктів. Небезпечних предметів виявлено не було. У смт. Троїцьке перевірка на залізничному вокзалі триває.

Інформація за даними фактами внесена до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності». Вживаються заходи щодо встановлення особистостей псевдомінувальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-