Мер Миколаєва повернув собі крісло через суд

Мер Миколаєва повернув собі крісло через суд

Укрінформ
Одеський апеляційний адміністративний суд 27 липня прийняв рішення про відхилення апеляції депутатів Миколаївської міськради на рішення Центрального райсуду міста Миколаєва, який відновив на посаді міського голову Олександра Сєнкевича.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міської ради Федір Панченко.

«Одеський апеляційний адміністративний суд закрив провадження за апеляційною скаргою депутатів Миколаївської міської ради на рішення суду щодо поновлення Олександра Сєнкевича на посаді міського голови. Таким чином, він відмовив в задоволенні апеляційних скарг. Вітаю Олександра Сєнкевича з черговою перемогою», - написав депутат.

Читайте також: Через конфлікти та інтриги міськрада Миколаєва розійшлася невідомо на скільки

Як уже повідомляв Укрінформ, 16 березня 2018 року Центральний районний суд міста Миколаєва відновив на посаді міського голови Олександра Сєнкевича, якого ще 5 жовтня 2017 року депутати міської ради достроково відправили у відставку. Своїм додатковим рішенням від 2 квітня суд надав можливість Сєнкевичу негайно приступити до виконання своїх повноважень, чим він і скористався.

При цьому тодішня в.о. обов’язки мера – секретар міськради Тетяна Казакова відмовилася подавати апеляцію на рішення суду першої інстанції про відновлення на посаді Сєнкевича. Натомість її подало двоє депутатів міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-