Водій BMW збив на смерть велосипедиста та втік

Водій BMW збив на смерть велосипедиста та втік

Фото
Укрінформ
У Житомирській області водій легкового автомобіля травмував велосипедиста, а сам утік з місця пригоди. Жертва ДТП - 56-річний чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 3.10 (у ніч на 27 липня — ред.) на автодорозі Біла Церква - Кременець, поблизу с. Нового Любара. За словами очевидців, невідомий автомобіль збив велосипедиста, що рухався у попутному з ним напрямку, та з місця пригоди втік», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група встановила, що потерпілий є жителем с. Нового Любара. Чоловік був госпіталізований до відділення інтенсивної терапії районної лікарні, однак медикам не вдалося врятувати його життя.

Невдовзі правоохоронці розшукали і винуватця ДТП. Ним виявився 20-річний чоловік, що проживає в одному із сіл району. Транспортний засіб він заховав на території закинутих господарських приміщень недіючого місцевого підприємства.

Читайте також: Смертельна ДТП у Вінниці: зіткнулись два легковики, бус та вантажівка

Свою причетність до ДТП водій визнав та пояснив, що у передранковому тумані не помітив велосипедиста, що їхав попереду.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Відтак водію загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Фото: zt.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-