Хмельницькому чиновнику продовжили арешт за

Хмельницькому чиновнику продовжили арешт за "п'яну" ДТП з двома жертвами

Укрінформ
Директора Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, який 29 травня скоїв аварію з двома загиблими, залишили під вартою ще на два місці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

"Стороною обвинувачення в суді доведено необхідність застосування до підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, запобіжного заходу у виді тримання під вартою... Клопотання сторони захисту про зміну вказаного запобіжного заходу на більш м’який залишено судом без задоволення", - йдеться у повідомленні.

Вимогу залишити підозрюваного під вартою прокуратура пояснила тим, що у межах кримінального провадження призначено ряд судових експертиз, проведення яких упродовж двомісячного строку не закінчено.

Читайте також: На Херсонщині зіткнулися два авто, восьмеро постраждалих

Як повідомляв Укрінформ, у ніч з 29 на 30 травня директор Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Роман Миколаїв на в‘їзді до облцентра, керуючи службовим автомобілем Nissan Leaf, не врахував дорожньої обстановки, з’їхав на узбіччя та врізався у причеп автомобіля КамАЗ, який зупинився для ремонту. Двоє пасажирів Nissan, в тому числі наречена Миколаїва, загинули на місці. Ще чотирьох - 30-річну жінку та трьох дітей 2007-2009 років народження, госпіталізували з травмами. 

Водію було повідомлено про підозру; 1 червня йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-