Перевибори мера Чернівців: голова ОДА звернувся до Ради

Перевибори мера Чернівців: голова ОДА звернувся до Ради

Укрінформ
Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук засудив учорашні дії депутатів міської ради, які звільнили мера міста з посади. Керівник області звернувся до Верховної Ради України, щоб призначили позачергові вибори Чернівецької міської ради.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

 «Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук різко засудив дії 29-ти депутатів Чернівецької міської ради, які 26 липня 2018 року відправили у відставку Чернівецького міського голову Олексія Каспрука», – йдеться у повідомленні ОДА.

 За словами Фищука, в травні минулого року він направив звернення до Верховної Ради України щодо призначення позачергових виборів Чернівецької міської ради.

 «Ситуація, що сталася вчора, змушує мене повторно звернутися до Верховної Ради України з питанням призначення позачергових виборів. Вважаю, що ситуація, яка склалася у міській раді не сприяє розвитку міста і не іде на користь жодному учаснику цього процесу», –  сказав голова ОДА.

Читайте також: Чернівецькі депутати таємним голосуванням відправили мера у відставку

 Як повідомлялося, учора, 26 липня, депутати Чернівецької міської ради в результаті таємного голосування 29 голосами звільнили з посади мера міста Олексія Каспрука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-