На Закарпатті посилюють охорону держкордону

На Закарпатті посилюють охорону держкордону

Фото
Укрінформ
Група офіцерів Адміністрації Державної прикордонної служби України вирушила на Закарпаття для посилення охорони державного кордону з країнами Європейського Союзу.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Рішення про посилення цього напрямку прийняло керівництво Держприкордонслужби, бо за результатами оперативно-службової діяльності активізація протиправної діяльності, пов'язаної з переміщенням через державний кордон груп незаконних мігрантів, підакцизних товарів, у тому числі з використанням схованок, малої авіації, не зменшується", - йдеться у повідомленні.

Співробітники Адміністрації Держприкордонслужби заступлять на місця несення служби у складі прикордонних нарядів у дев’яти підрозділах на найбільш загрозливих напрямках. Вони запобігатимуть переправленню нелегальних мігрантів, корупційним та контрабандним проявам, адміністративним правопорушенням, аби не допускати протиправних дій на державному кордоні України. 

Читайте також: На Закарпатті поліція виявила групу нелегальних мігрантів

Як повідомляв Укрінформ, за І півріччя цього року кількість нелегальних мігрантів, які намагаються потрапити до ЄС через Україну, порівняно з минулим зросла на 22%. Державна прикордонна служба прогнозує значне збільшення потоку нелегалів в Україну через суттєве посилення Євросоюзом міграційного законодавства.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-