ДТП з трьома загиблими: винуватець відсидить 7 років і виплатить 460 тисяч

ДТП з трьома загиблими: винуватець відсидить 7 років і виплатить 460 тисяч

Укрінформ
Тридцятирічний житель Хмельницької області, визнаний винним у скоєнні ДТП з трьома загиблими, засуджений до 7 років ув’язнення.

Про це повідомляє сайт Судова влада.

«Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав 30-річного місцевого мешканця винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель декількох осіб. Призначено покарання - 7 років ув’язнення та 3 роки позбавлення права кермування. На користь травмованого у ДТП та родичів загиблих суд загалом стягнув понад 460 тис. грн відшкодування моральної шкоди”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Поліція заявляє про шістьох постраждалих у ДТП під Слов’янськом

Автопригода сталася у вересні минулого року на дорозі поблизу села Гуменці Кам’янець-Подільського району. Як встановив суд, водій на перехресті намагався обігнати вантажівку з причепом. Не впевнившись у безпеці маневру, він перетнув суцільну лінію і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автівкою, що рухалася назустріч. Внаслідок аварії водій зустрічного авто отримав тяжкі тілесні ушкодження, а пасажир загинув. У автомобілі винуватця загинуло двоє членів його родини, ще один вижив, отримавши лише забій нирок. Сам підсудний отримав травми середньої тяжкості.

“Обставинами, що пом'якшують покарання обвинуваченого, суд визнає його щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, добровільне часткове відшкодування завданого збитку. Обставин, що обтяжують покарання обвинуваченого, судом не встановлено”, - зазначено у вироку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-