В Одесі судитимуть турка, що ввіз в Україну кокаїну на $700 тисяч

В Одесі судитимуть турка, що ввіз в Україну кокаїну на $700 тисяч

Укрінформ
Приморський райсуд Одеси розгляне кримінальне провадження стосовно громадянина Туреччини, якому СБУ та прокуратура інкримінують контрабанду до України близько 3 кілограмів кокаїну, ввезених з метою збуту.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури.

"Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Республіки Туреччини, якого обвинувачено у контрабанді наркотиків, які він незаконно придбав, зберігав та перевіз до України з метою збуту. Обвинуваченому обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - зазначили в прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотиків в особливо великих розмірах) та ч. 3 ст. 307 (незаконне перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України здійснювали слідчі УСБУ в області.

Читайте також: СБУ викрила канал постачання кокаїну - вилучили "товар" на 1,5 мільйона

Слідством установлено, що у квітні 2018 року іноземець перевіз майже 3 кілограми кокаїну, приховавши наркотики від митного контролю. Орієнтовна вартість контрабандного вантажу складає близько 700 тисяч доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-