Хорватія оздоровить 100 українських сиріт і дітей військових

Хорватія оздоровить 100 українських сиріт і дітей військових

Фото, відео
Укрінформ
Хорватія оздоровить 100 українських дітей, чиї батьки загинули внаслідок конфлікту на сході України або виконують військовий обов’язок на передовій.

Про це повідомила у Facebook заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Марія Іонова

"Вчора пізно вночі після дуже довготривалого переїзду до Хорватії на узбережжя Адріатичного моря прибули на відпочинок 100 наших діток – дітей з зони військового конфлікту на сході України з категорії дітей-сиріт (внаслідок російської агресії), позбавлених батьківського піклування, а також тих, батьки яких виконують військовий обов’язок на передовій", - написала Іонова.

Відео: Марія Іонова, Фейсбук

Вона поінформувала, що домовленості про цей проект вдалося досягти під час спільних робочих візитів віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе та першого заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко у травні.

Читайте також: Діти з Донеччини відпочивають у санаторії "Миргородський"

Уряд Хорватії взяв на себе витрати по проживанню, харчуванню, розваги, а українські посадовці максимально оперативно відпрацювали усі фінансові, технічні й бюрократичні питання, пов’язані з поїздкою, зазначила Іонова.

Фото: Марія Іонова, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-