На кордоні з Росією затримали групу нелегалів-

На кордоні з Росією затримали групу нелегалів-"вболівальників ЧС"

Укрінформ
На українсько-російському кордоні в Чернігівській області прикордонники затримали 10 нелегальних мігрантів з Пакистану, Шрі-Ланки та Росії.

Про це на своєму сайті повідомила Державна прикордонна служба України.

"На Чернігівщині прикордонники відділу "Гірськ" затримали велику групу незаконних мігрантів під час спроби порушення державного кордону", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мігрантів виявили після отримання інформації про можливий перехід кордону від оперативних співробітників відомства та посилення вказаного напрямку додатковими нарядами. За кілька годин спостереження військовослужбовцями була помічена група невідомих чоловіків, які прямували з Росії в напрямку українського населеного пункту. Прикордонники Чернігівського загону затримали групу правопорушників у складі з 10 осіб - 6-ти громадян Пакистану, 3-х громадян Шрі-Ланки та одного громадянина Росії.

Читайте також: Поліція перевірить нелегальних мігрантів, аби відсіяти "кримінальних"

Всіх затриманих доставили до прикордонного підрозділу. Там встановили, що до Росії іноземці прибули в якості уболівальників нещодавнього футбольного чемпіонату. Та згодом їхній шлях мав пролягати транзитом через Україну в держави ЄС. Зараз встановлюється, чи був росіянин їхнім провідником.

Відносно іноземців складено відповідні адмінпротоколи. Перевірка триває.

Фото: Держприкордонслужби

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-