Винуватець смертельної ДТП на Закарпатті відмовився від апеляції - ЗМІ

Винуватець смертельної ДТП на Закарпатті відмовився від апеляції - ЗМІ

Укрінформ
Колишній голова Перечинської РДА Закарпаття Віктор Олефір сьогодні відмовився від апеляції у справі про ДТП, у результаті якої загинули дві жінки.

Про це із зали Апеляційного суду Закарпатської області повідомляє кореспондент Громадського радіо.

"На засіданні адвокат підозрюваного Анатолій Качайло заявив суддям, що його підзахисний вирішив відмовитися від апеляції. Адвокат написав про це заяву одразу в залі суду. Олефір її підписав. Апеляційне провадження закрили", - йдеться у повідомленні.

 За словами адвоката, учора Олефір висловив йому своє волевиявлення, що не бажає розгляду цієї апеляції, оскільки свою причетність до ДТП визнає та усвідомлює її негативні наслідки.

"Які інші його суб’єктивні наслідки — я не знаю. Але я вимушений був погодитися з його позицією», — розповів Качайло.

Читайте також: П’яна ДТП з двома смертями: главу РДА взяли під арешт без права на заставу

Як повідомляв Укрінформ, 16 липня Ужгородський міськрайонний суд обрав Віктору Олефіру, який скоїв смертельну ДТП, запобіжний захід - тримання під вартою в СІЗО до 11 вересня, без права внесення застави.

У п'ятницю, 13 липня, близько 22.30 голова Перечинської райдержадміністрації  Олефір, будучи за кермом позашляховика Jeep Cherokee, скоїв у м. Перечині наїзд на двох місцевих жительок. Обидві жінки померли від травм - одна в ніч аварії, інша - в неділю ввечері. Попередня експертиза показала, що голова РДА був п'яний. За годину до цієї ДТП Олефір був учасником іншої аварії - зіткнення автомобілів, але тоді поліція відпустила його. Голова РДА написав заяву на звільнення й відсторонений від посади, у Київ направлені матеріали на його звільнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-