На водоканали Луганщини завозитимуть хлор з Румунії

На водоканали Луганщини завозитимуть хлор з Румунії

Укрінформ
На водоканали Луганщини завозитимуть рідкий хлор з Румунії.

Про це йшлося на сьогоднішньому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Луганської обласної державної адміністрації, повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Оперативно було прийнято рішення про постачання рідкого хлору з Румунії малими партіями (30-40 тонн на тиждень). За словами керівників комунальних підприємств, обсягів реагенту вистачає для безперебійної роботи з водопостачання", - зазначається у повідомленні.

Також комісія вирішила винести на розгляд КП "Попаснянський районний водоканал" та ЛКСП "Лисичанськводоканал" питання щодо переобладнання підприємств для роботи з альтернативними речовинами для знезараження води.

Читайте також: Питна проблема: у Миколаєві заявляють, що залізли в "хлорні борги"

КП "Попаснянський районний водоканал» та ЛКСП "Лисичанськводоканал", відповідно до затверджених технологічних регламентів, проводять знезараження видобутої води та очищення стоків рідким хлором. З метою дотримання технологічних регламентів вищезазначені підприємства уклали договір на поставку рідкого хлору з ТОВ "Агрогазсервіс". Та оскільки з 15 червня припинено діяльность єдиного в Україні виробника рідкого хлору АТ"Дніпроазот", ТОВ "Агрогазсервіс" не має більше можливості виконувати умови договору з поставки рідкого хлору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-