На Луганщині знеструмленні 5 населених пунктів

На Луганщині знеструмленні 5 населених пунктів

Укрінформ
Станом на 19.00 22 липня внаслідок негоди на підконтрольній уряду України території Луганщини без електроенергії залишались 5 населених пунктів.

"Знеструмлено 44 підстанції, то ж, загалом без світла опинилися 3544 споживачі в 5 населених пунктах", - повідомляє ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" на своїй сторінці у Facebook.

Так, за даними підприємства, без електроенергії залишилися сотні абонентів у місті Сєвєродонецьк, прилеглій Пурдівці, місті Гірськ, населеному пункті Катеринівка та селі Сотенне.

Зазначається, що "енергетики роблять все можливе для найшвидшого відновлення електропостачання, але проведення відновлювальних робіт ускладнюється півторарічною господарською кризою в Луганському енергетичному об’єднанні, що викликана відсутністю коштів, палива та ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад".

Читайте також: Негода у Чернігові: рятувальники відкачують воду з підтоплених будинків

На підприємстві також висловлюють стурбованість неможливістю підготовки енергосистеми до осінньо-зимового сезону.

"Враховуючи неможливість підготовки енергосистеми до осінньо-зимового сезону 2019 року – наступна зима стане вкрай складним випробуванням для всіх мешканців підконтрольної Луганщини", - сказано у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-