Чернігів

Чернігів "заливає": вода підтопила підвали багатоповерхівок

Укрінформ
Через негоду у Чернігові підтоплено 13 домогосподарств та підвальні приміщення багатоповерхівок,  до ліквідації наслідків зливи залучено 7 одиниць техніки і 4 мотопомпи.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"21 липня на території м. Чернігова внаслідок інтенсивних опадів сталося підтоплення 13 приватних домогосподарств по вул. Десняка, Радченка, Декабристів, Могилянського, Гагаріна, Генерала Авдєєнка, пров. Гомельський, 2 окремих приміщень, зокрема Чернігівського територіального центру соціального обслуговування по вул. Текстильників, 25 та ПАТ "Будіндустрія" по вул. Індустріальна, 11, а також трьох підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків по пр. Миру, 263, 247А та вул. Івана Мазепи, 36", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Злива підтопила каналізаційну станцію в Чернігові

Крім того, підрозділ Аварійно-рятувального загону спецпризначення здійснює заходи з ліквідації загрози переливу води з обвідного каналу полігону зі знешкодження твердих побутових відходів КП "КТП-2528" Чернігівської міської ради.

Загалом для проведення невідкладних робіт від Управління ДСНС України у Чернігівській області залучено 7 одиниць техніки, 4 мотопомпи та 24 чоловіки особового складу. Роботи тривають.

Фото: ДСНС

Як повідомлялося, ранкова злива 21 липня підтопила кілька розташованих у низині вулиць Чернігова і каналізаційно-насосну станцію №4.

Раніше 30 червня потужна злива підтопила у Чернігові 110 домогосподарств житлового сектору та інші споруди на 40 вулицях міста, частково зруйнувала три житлових будинки. Крім того, затопила кілька десятків автомобілів на автостоянці та фонди обласної наукової бібліотеки, завдала багато іншої шкоди. Чернігівська міська рада оцінила завдані стихією збитки в понад 58 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-