Смертельна ДТП на Миколаївщині: водію вантажівки оголосили підозру

Смертельна ДТП на Миколаївщині: водію вантажівки оголосили підозру

Укрінформ
Водієві вантажівки, за участі якої сталось смертельне ДТП у Кривому Озері, оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Про повідомляє у Fаcebook Поліція Миколаївської області.

"Слідчими Кривоозерського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом Кривоозерського відділу Первомайської місцевої прокуратури сьогодні, 21 липня, оголошено про підозру у скоєнні злочину 42-річному водієві фури, за участі якої сталась автокатастрофа на трасі поблизу смт Криве Озеро", - йдеться у повідомленні.

Чоловік підозрюється у скоєнні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб".

Санкція вказаної статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: ДТП з 5 загиблими на Миколаївщині: водія вантажівки затримали

Як повідомлялося, 20 липня близько п'ятої ранку сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen, що рухався за маршрутом Одеса - Гомель, з білоруською реєстрацією, та вантажівки, яка, за попередніми даними, стояла з правого боку проїжджої частини.

Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доправлені до медичного закладу.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-