Головного інспектора Держпраці Київщини впіймали на хабарі

Головного інспектора Держпраці Київщини впіймали на хабарі

Укрінформ
Військова прокуратура Центрального регіону України затримала при отриманні неправомірної вигоди головного інспектора Держпраці в Київській області.

Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"20 липня 2018 року військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з працівниками Управління захисту економіки у Київській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області під час отримання хабара викрито головного державного інспектора відділу Головного управління Держпраці в Київській області", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині на хабарі погорів радник голови райдержадміністрації

Установлено, що вказана службова особа впродовж червня-липня 2018 року вимагала та отримала від директора одного з товариств неправомірну вигоду в розмірі 10 тис. грн за зменшення штрафних санкцій, накладених за виявлені порушення в роботі цього товариства.

Вказана посадова особа була затримана безпосередньо під час отримання зазначеної неправомірної вигоди.

Готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, клопотання до суду про обрання відносно підозрюваної запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-