На Миколаївщині на хабарі погорів радник голови райдержадміністрації

На Миколаївщині на хабарі погорів радник голови райдержадміністрації

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та слідчими Нацполіції викрили на хабарі у 130 тис. грн радника голови Новоодеської райдержадміністрації із земельних питань.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця сто тридцять тисяч гривень за видачу дозволу на проведення земельних робіт та не перешкоджання його комерційній діяльності", - йдеться у повідомленні.

Для приховування протиправної діяльності чиновник запропонував перевести гроші на розрахунковий рахунок підконтрольній йому місцевій громадській організації. Після переведення бізнесменом коштів на вказаний рахунок, посадовець передав йому дозвільні документи на проведення земельних робіт, після чого відразу був затриманий безпосередньо у будівлі райдержадміністрації.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають першочергові слідчо-оперативні дії. Наразі встановлюється ймовірна причетність інших посадових осіб органів влади та місцевого самоврядування до вказаної протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-