Суд залишив без розгляду заяву екс-ректора Одеського медуніверситету

Суд залишив без розгляду заяву екс-ректора Одеського медуніверситету

Укрінформ
Суд залишив без розгляду заяву Валерія Запорожана; комісія МОЗ України продовжить перевірку в Одеському медуніверситеті.

Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.

"Одеський Приморський районний суд залишив без розгляду заяву колишнього ректора Одеського медуніверситету Валерія Запорожана про заборону проведення комісійної перевірки МОЗ України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Комісія МОЗ України з 16 липня здійснює перевірку в Одеському національному медуніверситеті щодо дотримання Валерієм Запорожаном статуту університету та умов контракту з Міністерством. Комісійна перевірка ініційована у зв'язку з численними скаргами народних депутатів та представників громадськості.

Читайте також: Нового очільника Одеського медуніверситету не пускають на роботу - МОЗ

Наразі комісія не отримала всі необхідні документи для проведення перевірки, а також не отримала письмових пояснень щодо ненадання таких документів, що унеможливлює фактичне здійснення перевірки.

Крім того, охорона та працівники ОНМедУ не допускають на робоче місце в.о. ректора Костянтина Аймедова. Контракт з колишнім ректором ОНМедУ Валерієм Запорожаном МОЗ України достроково розірвало 17 липня 2018 року. Одразу після інформації про дострокове розірвання контракту, Валерій Запорожан пішов на лікарняний.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-