На Вінниччині відкрили наметовий табір сімейного розвитку для родин учасників АТО

На Вінниччині відкрили наметовий табір сімейного розвитку для родин учасників АТО

Укрінформ
На Вінниччині у Літинському районі розпочав роботу літній наметовий табір сімейного розвитку для учасників антитерористичної операції та їх сімей.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у департаменті соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.

«Це унікальний проект, який реалізується у межах обласної програми підтримки учасників АТО та  членів їх сімей. Його особливість у тому, що на державному рівні сімейної реабілітації для ветеранів не передбачається. А тут вони мають можливість щонайменше провести час разом із родиною у форматі спільного дозвілля за підтримки психологів», - повідомили у департаменті.

Наразі розпочала роботу перша п’ятиденна зміна літнього наметового табору сімейного розвитку для учасників АТО та їх сімей, - на відпочинок прибули семеро дорослих та 13 дітей з п’яти родин. Усього ж їх буде вісім, під час кожної зміни зможуть відпочити 20 осіб.

Читайте також: Герої АТО зможуть брати участь у регулярних футбольних чемпіонатах – глава ФФУ

У програмі роботи табору передбачена робота психологів з родинами учасників антитерористичної операції членами їх сімей у форматі групової терапії, спортивно-розважальні заходи, навчання віндсерфінгу, SUP-бордингу, різноманітні майстер-класи, квести тощо.

Відпочивальники проживатимуть у наметах з ліжками, їх забезпечуватимуть триразовим безкоштовним харчуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-