Порошенко в Одесі зустрівся з головнокомандувачем збройних сил США в Європі

Порошенко в Одесі зустрівся з головнокомандувачем збройних сил США в Європі

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко у рамках робочої поїздки на Одещину провів зустріч з головнокомандувачем збройними силами США в Європі генералом Кертісом Скапаротті та відвідав американський штабний корабель Mount Whitney.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області відвідав американський штабний корабель Mount Whitney, який бере участь у багатонаціональних навчаннях «Сі Бриз - 2018». Глава держави зустрівся з головнокомандувачем збройними силами США в Європі, генералом Кертісом Скапаротті», - ідеться в повідомленні.

Робоча поїздка Президента до Одеської області/ Фото прес-служби

Зазначається, що під час зустрічі Президент відзначив двосторонню співпрацю та зауважив, що за останні чотири роки співробітництво між Україною та США посилюється.

Читайте також: Американський контр-адмірал вражений українськими моряками на Sea Breeze

Він також запевнив, що Україна проводить реформи і посилює свою обороноздатність та реформує безпековий сектор, оскільки стратегічною метою нашої держави є вступ до НАТО.

Порошенко подякував США за допомогу Українській державі та оглянув корабель ВМС США.

Як повідомлялося, у навчаннях Sea Breeze 2018 беруть участь флагман 6-го флоту ВМФ Сполучених Штатів USS Mount Whitney, ескадренний есмінець США УРО USS Porter, турецький фрегат TCG Yavuz, болгарський корвет BGS Bodri, турецький підводний човен TCG Yildiray, понад два десятки кораблів і катерів ВМС ЗС України і ДПСУ, а також 25 літаків і гелікоптерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-