Більше двох тисяч споживачів на Луганщині залишаються без світла

Більше двох тисяч споживачів на Луганщині залишаються без світла

Укрінформ
П’ятнадцять населених пунктів на підконтрольній українській владі частині Луганської області знову зіткнулися із знеструмленнями.

Про ситуацію інформує прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

«Загалом без світла перебувало 2078 споживачів в 15 населених пунктах. На території обслуговування Кремінського РЕМ залишаються без світла через пошкодження трансформатора 86 побутових споживачів та 3 юридичні особи в населеному пункті Червона Діброва. На території обслуговування Новопсковського РЕМ залишаються без світла 82 абоненти в населених пунктах Бунчуківка та Грицаївка і так далі», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Зазначається, що аварійні відключення викликані несприятливими погодними умовами та нестабільністю енергосистеми Луганської області, яка виникла внаслідок відсутності належного технічного обслуговування протягом 1,5 року.

Читайте також: Негода "відрізала" світло у 17 населених пунктах Луганщини

Наразі гостро стоїть проблема з відсутністю палива та ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад Луганського енергетичного об’єднання.

Як повідомлялося, 14 липня через негоду було знеструмлено майже 9 тисяч споживачів в Сєверодонецьку та на Попаснянщині, в тому числі, без електроенергії опинилась шахта «Тошківська», через що під землею майже 6 годин було заблоковано 88 гірників.

Крім того, 9 липня на Луганщині сталося масштабне знеструмлення та чергове виділення енергосистеми області в режим «енергоострова» - внаслідок відключення одного із енергоблоків на Луганській ТЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-