У Харкові п'яного водія поліція зупиняла штучним затором

У Харкові п'яного водія поліція зупиняла штучним затором

Укрінформ
Вночі в Харкові п'яний водій на Mazdі пошкодив авто патрульних і намагався втекти від поліції. Поліції вдалося зупинити порушника, створивши штучний затор на окружній дорозі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в прес-службі патрульної поліції Харкова.

"Напередодні близько 22:30 на проспекті Науки патрульні помітили автомобіль Mazda, який значився в орієнтуванні у зв'язку з тим, що його водій сів за кермо нетверезим. Патрульні попросили водія зупинитися, той послухався, але коли правоохоронці підходили до авто, почав рух, при цьому пошкодивши службовий автомобіль Renault Duster, і поїхав з місця ДТП", - зазначили в прес-службі.

Екіпажі патрульної поліції, додали в прес-службі, почали переслідувати порушника.

"Автомобіль Mazda неодноразово наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху і, не виконуючи вимоги поліцейських, продовжував рух у напрямі виїзду з міста", - пояснили в прес-службі.

Машину, розповіли в прес-службі, зупинили на окружній, утворивши штучний затор: "На ній вже були інші номери. Заздалегідь, Mazda зіткнулася з вантажівкою Volvo".

"Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, проте той від проходження медичного огляду відмовився. Окрім цього, поліцейські виявили у водія пневматичний пістолет. Дозволу на його носіння у чоловіка не було. На місце викликана слідчо-оперативна група", - зазначили в прес-службі.

Читайте також: П’яна ДТП з двома смертями: главу РДА взяли під арешт без права на заставу

Як стало відомо, патрульні склали 4 адміністративні протоколи на водія: за порушення правил дорожнього руху, що привело до ДТП (ст. 124 КУпроАП), залишення місця ДТП (ст. 122-4 КУпроАП), управління транспортним засобом з ознаками сп'яніння (ст. 130 КУпроАП), невиконання водієм законних вимог про зупинку (ст. 122-2 КУпроАП). Також винесені дві постанови за порушення рядності і управління автомобілем з номерним знаком, який йому не належить.

Машину евакуювали на штрафмайданчик. Обставини події уточнюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-