На Донеччині святкування Дня металурга охороняють посилені наряди поліції

На Донеччині святкування Дня металурга охороняють посилені наряди поліції

Фото
Укрінформ
У вихідні, під час святкування Дня металурга, в містах Донеччини на вулиці вийшли посилені наряди поліції для забезпечення безпеки громадян.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«В ці вихідні на вулиці міст виходять посилені наряди поліції, щоб громадяни змогли спокійно та безпечно відзначити професійне свято металургів», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що аби не допустити правопорушень в громадських місцях, посилено роботу піших та автопатрулів, екіпажів патрульної поліції. Допомогу надають військовослужбовці Національної гвардії.

Традиційно на головних площах міст Донецької області пройшов п’ятничний інструктаж, під час якого поліцейські та військовослужбовці Нацгвардії отримали першочергові завдання з несення служби. Серед них - вилучення з незаконного обігу зброї та боєприпасів, наркотичних речовин, протидія вуличній злочинності, виявлення громадян, які перебувають у розшуку, та миттєве реагування на всі повідомлення громадян.
 

Читайте також: Маріупольська поліція отримала нового керівника

На Донеччині заплановано проведення 9 масових заходів, більшість з них присвячена відзначенню Дня металургійної та гірничодобувної промисловості, який відзначається 15 липня. Наймасштабніші пройдуть у Маріуполі та Покровську. За безпекою на вулицях стежитимуть більше 150 піших патрулів, а 45 груп реагування патрульної поліції здійснюватимуть контроль над дорожнім рухом.

Загалом на вулиці міст та селищ Донеччини вийдуть близько 1000 поліцейських та військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-