Поліція завела справу через ДТП, яку скоїв керівник РДА на Закарпатті

Поліція завела справу через ДТП, яку скоїв керівник РДА на Закарпатті

Укрінформ
Слідче управління Закарпатської поліції розслідує кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель жінки в місті Перечин.

Водія, з вини якого загинула людина, затримали.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"13 липня о 22.37 в поліцію надійшло повідомлення від громадян про те, що в місті Перечин на вул. Жовтневій автомобіль збив жінку, а водій може перебувати в стані алкогольного сп'яніння. Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група Перечинського відділення поліції встановила, що наїзд на двох жінок скоїв голова Перечинської райдержадміністрації. Керував він джипом Cherokee іноземної реєстрації. (...) За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Водія затримано", - сказано в повідомленні.

Читайте також: П’яний очільник РДА на Закарпатті збив двох жінок, одна з них померла

Згідно з висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп’яніння. Потерпілих – двох жительок міста Перечин віком 71 та 56 років "швидка" доправила в реанімацію районної лікарні. На жаль, молодша жінка померла від отриманих травм. За життя другої борються лікарі. 

Справу розслідує спеціалізований відділ слідчого управління ГУНП області. Призначено низку відповідних технічних експертиз з метою встановлення всіх обставин автопригоди.

Як повідомляв Укрінформ, у Перечинському районі Закарпаття неділя, 15 липня, оголошена днем жалоби за через смертельну ДТП, скоєну головою місцевої райдержадміністрації Віктором Олефіром.

Наразі голова РДА за написав заяву на звільнення й відсторонений від посади, у Київ направлені матеріали на його звільнення. Олефір затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-