Маріупольська поліція отримала нового керівника

Маріупольська поліція отримала нового керівника

Укрінформ
Начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин представив новопризначеного керівника маріупольської поліції Сергія Бичіна, який до цього обіймав посаду начальника Великоновосілківського відділення поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

«Сьогодні, 13 липня, під час наради з особовим складом начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин представив новопризначеного керівника маріупольської поліції Сергія Бичіна», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підполковник поліції вже знайомий зі специфікою промислового міста та окремими його районами, оскільки у 2015 році керував кримінальною поліцією Маріуполя. Офіцер присвятив службі в органах внутрішніх справ 18 років. Служив виключно в оперативних підрозділах. Два роки очолював Великоновосілківське відділення Волноваського відділу поліції.

Читайте також: Під Маріуполем сили ООС арештували прибічника бойовиків

Генерал Семенишин подякував його попереднику Миколі Побойному за гідне виконання службових обов'язків.

Присутній на нараді міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, в свою чергу, запевнив у подальшій підтримці місцевих правоохоронців.

З першими настановами звернувся до особового складу і підполковник Бичін, який наголосив на необхідності примножувати та розвивати всі позитивні напрацювання та впроваджувати нові тенденції розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-