На Чернігівщині люди стоять у чергах до пересувних відділень

На Чернігівщині люди стоять у чергах до пересувних відділень "Укрпошти"

Фото
Укрінформ
Жителі населених пунктів Чернігівщини, де реалізується пілотний проект "Укрпошти" "Сільське відділення", змушені стояти в чергах до пересувних поштових відділень.

Про це  у Facebook повідомив заступник голови Куликівської районної ради Володимир Повозник. 

"Ні, це черга не за квитками на матч "Десна "-"Шахтар". Це реалізація пілотного проекту "Укрпошти" у селі Салтикова Дівиця Куликівського району. Люди хочуть заплатити комуналку. Раніше вони це робили у сільському поштовому відділенні, яке працювало щоденно. Тепер змушені стояти в черзі до пересувного на вулиці, яке обслуговує їх двічі на тиждень по дві години", - написав він, підтверджуючи свій пост фотографіями.

За словами чиновника, графік роботи пересувних відділень не влаштовує нікого, але керівництво Чернігівської дирекції "Укрпошти" не реагує на пропозиції ні селян, ні місцевої та обласної влади.

Читайте також: Гендиректор "Укрпошти" написав заяву про відставку

Як повідомлялося, 11 червня Чернігівська ОДА і ПАТ "Укрпошта" підписали Меморандум щодо умов реалізації в області пілотного проекту "Сільське відділення". Експеримент проводиться у трьох районах області - Чернігівському, Куликівському та Ріпкинському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-