У Маріуполі Ізабель Дюмон провела міні-урок французької

У Маріуполі Ізабель Дюмон провела міні-урок французької

Фото
Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні Ізабель Дюмон провела в Маріуполі міні-урок французької в Міському саду, де проходить фестиваль, присвячений Дню взяття Бастилії.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

«Посол зі сцени вчила маріупольців фразам про любов до Маріуполя  французькою мовою. Заняття прийшлося глядачам до душі. Діти і дорослі з запалом повторювали словосполучення про своє рідне місто», - зазначається в повідомленні.

В Мариуполе Изабель Дюмон провела мини-урок французского / Фото: mariupolrada.gov.ua

Дюмон висловила подяку міському голові Маріуполя Вадиму Бойченку і його команді за організацію цього культурного фестивалю.

«Для мене Маріуполь - особливе місто. Ми бачимо, як воно швидко розвивається. Ми хочемо бути частиною маріупольської історії і вирішили відсвяткувати цей день тут. Свято символізує єдність, і ми б хотіли передати цей символ Маріуполю», - заявила Дюмон.

Читайте також: Посол Франції приєдналася до ранкового забігу в Маріуполі

Як повідомляв Укрінформ, у рамках дружніх відносин між Маріуполем і містами Франції вперше в Маріуполі пройде масштабний фестиваль, присвячений Дню взяття Бастилії. Почесний гість свята - Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-