Гарбуз розраховує на підтримку штабу ООС у вирішенні проблем Луганщини

Гарбуз розраховує на підтримку штабу ООС у вирішенні проблем Луганщини

Укрінформ
Керівник Луганської ОВЦА Юрій Гарбуз на спільній нараді представників штабу ООС та керівництва обласних військово-цивільних адміністрацій Луганської і Донецької областей висловив сподівання на допомогу силовиків у вирішенні ключових питань.

Про це Гарбуз написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ключові для області питання, у вирішенні яких ми розраховуємо на підтримку Командування Об’єднаних сил: 1. Унормування правового статусу, форми власності і порядку фінансування КПВВ і блокпостів. Луганською ОДА підготовлені відповідні проекти постанов КМУ. 2. Недопущення відключення об'єктів життєзабезпечення від енергоносіїв у зв’язку з критичною ситуацією довкола ТОВ ЛЕО. Луганською ОДА підготовлено 154 (!) листи до ЦОВВ, проект постанови КМУ, проект рішення РНБО", - йдеться в дописі Гарбуза.

Читайте також: У Луганській області мають вдвічі скоротити кількість блокпостів на дорогах

Крім того, він назвав ще деякі кричущі проблеми. Зокрема, потребує покращення залізничне сполучення Луганської області з іншими регіонами України і формування єдиного інформаційного простору та стабілізація політичної ситуації з метою протидії інформаційній агресії РФ та мінімізації іміджевих втрат України.

Також, на думку очільника Луганщини, конче необхідно створити військово-цивільні адміністрації селища Станиця Луганська та міста Щастя, які знаходяться безпосередньо на лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-