В Одесі під час огляду автомобіля поліція виявила цілий арсенал зброї

В Одесі під час огляду автомобіля поліція виявила цілий арсенал зброї

Фото
Укрінформ
Увечері 6 липня правоохоронці зупинили на проспекті Тараса Шевченка автомобіль Toyota, у салоні якого перевозили велику кількість автоматичної та холодної зброї, а також магазини з патронами до автоматів.

Про це повідомив відділ комунікацій Одескього главку Нацполіції.

"На спецлінію "102" увечері надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста рухається автомобіль, в якому, ймовірно, знаходиться велика кількість незаконної зброї. Під час огляду автомобіля Toyota було виявлено предмети схожі на холодну зброю та кілька одиниць автоматичної зброї", - зазначили в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції міста. Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, вилучені предмети буде передано на відповідні експертизи.

Читайте також: Стрілянина у Києві: поліція не виключає замовного вбивства

Про затриманння правопорушників, причетних до транспортування зброї, у главку поліції не повідомляють.

Між тим, очевидці поліцейської операції, в якій було задіяно кілька десятків оперативників, засвідчили затримання кількох озброєних людей, що пересувались у чорному автомобілі Toyota представницького класу. Із салону авто одеської реєстрації було вилучено зброю та магазини до автоматів Калашникова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-