У Херсоні повідомили про замінування найбільшого у місті туристичного комплексу

У Херсоні повідомили про замінування найбільшого у місті туристичного комплексу

Укрінформ
У Херсоні у п'ятницю невідома особа повідомила про замінування найбільшого у місті висотного туристичного комплексу (готелю) "Фрегат".

Про це поінформував відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Сьогодні о 10.41 на електронну пошту Головного управління ДСНС в Херсонській області надійшов лист з інформацією про замінування готелю "Фрегат" у м. Херсоні. На місце події виїхали представники усіх екстрених служб. З будівлі готелю правоохоронці евакуювали близько 60 співробітників та відвідувачів. Вибухотехніки та кінологи обласного главку поліції ретельно обстежили внутрішні приміщення та прилеглу територію, вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявлено. Інформація про замінування не підтвердилася", - повідомив відділ комунікації ГУ Національної поліції в області.

Охорону публічного порядку та безпеку громадян на місці події забезпечували 20 поліцейських.

Читайте також: У Харкові "замінували" 15 об'єктів

Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи, яка направила неправдиве повідомлення про замінування. Попередня правова кваліфікація цього кримінального правопорушення - ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-