На Дніпропетровщині молодих медиків заохочують житлом

На Дніпропетровщині молодих медиків заохочують житлом

Фото
Укрінформ
У центрі Васильківської ОТГ під соціальне житло реконструювали 10-квартирний будинок. Ключі від нових осель отримали вже вісім сімей молодих лікарів. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко, інформує прес-служба ОДА.

«Децентралізація відкрила для громад Дніпропетровщини більше можливостей. Вони отримують додаткові кошти на розвиток своїх територій. Зокрема, у селищі Васильківка для молодих медиків реконструювали обласним коштом багатоквартирний будинок. Перші родини вже отримали ключі», – зазначив Резніченко.

Під соціальне житло реконструювали колишню молочну кухню. Вона простояла в занедбаному стані на території районної лікарні не один десяток років.

У будинку облаштували сім двокімнатних та три однокімнатні квартири, у яких житимуть молоді сімейні лікарі. Ключі від омріяного житла вже отримали вісім родин. Ще дві квартири чекають на своїх господарів.

Читайте також: У Миколаївській ОТГ на Донеччині відкрили сучасний спорткомплекс

В області соціальне житло будується і в інших районах. Так, завершується реконструкція двоповерхового будинку на 12 сімей у Вербуватівці Юр’ївського району. Сучасну дев’ятиповерхову будівлю для «черговиків» зводять у Слобожанській ОТГ.

Фото: Дніпропетровська  ОДА
Фото: Дніпропетровська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-