На горі Карачун стартувала всеукраїнська акція

На горі Карачун стартувала всеукраїнська акція

Фото
Укрінформ
У Донецькій області на горі Карачун урочисто відкрили Всеукраїнську акцію «Донеччина зустрічає своїх захисників», яка присвячена визволенню від проросійських терористів північних міст регіону.

Про це в середу повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«Сьогодні на горі Карачун відбулося покладання квітів до меморіалу добровольцям АТО... Керівництво облдержадміністрації та військові взяли участь в урочистому відкритті Всеукраїнської акції «Донеччина зустрічає своїх захисників», - йдеться у повідомленні.

У заході взяли участь командувач Об'єднаних Сил Сергій Наєв, заступник голови облдержадміністрації Сергій Добряк, громадські активісти, представники краматорської організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» та інші.

Акція на Карачуні

Як повідомляв Укрінформ, на горі Карачун 4-5 липня відбудеться Всеукраїнська акція «Донеччина зустрічає своїх захисників», у заході візьмуть представники 15 областей України. Акція спрямована на збільшення кількості проведених зустрічей дітей і молоді з учасниками бойових дій у Донецькій та Луганській областях. Проведення заходу відбудеться у два етапи: 4 липня – наметове містечко г. Карачун, та 5 липня – відвідування учасниками чотирьох міст: Бахмут, Лиман, Слов’янськ, Костянтинівка.

На горі Карачун у рамках акції пройде показ відеосюжетів АТО, буде проводиться майстер-клас з домедичної допомоги, також організують акустичний концерт «Пісні, народжені в АТО».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-