Заступник директора табору “Вікторія” відшкодувала Одесі 120 тисяч

Заступник директора табору “Вікторія” відшкодувала Одесі 120 тисяч

Укрінформ
Заступник директора Одеського комунального підприємства "Дитячий оздоровчо-спортивний комплекс "Вікторія" Тетяна Ланіна, яку слідство підозрює у підробленні документів і присвоєнні понад 120 тисяч гривень, відшкодувала їх бюджету міста.

Про це повідомила 4 липня Укрінформу представник прес-служби Одеської облпрокуратури Наталя Хорунжа.

"Підозрювана у скоєнні злочинів за ознаками ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) і ч. 3 ст.191 (привласнення майна чи коштів шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України переказала 120 тисяч гривень на рахунок департаменту освіти і науки Одеської міської ради", - зазначила Хорунжа.

Йдеться про кошти, у присвоєнні яких слідство підозрює чиновницю, яка здійснювала керівництво оздоровчо-спортивним комплексом разом з директором Петросом Саркісяном, що перебуває зараз в Одеському СІЗО.

Як повідомлялося, 16 вересня 2017 року у корпусі №5 Одеського міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія» через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до загибелі трьох дівчаток.

Читайте також: Пожежа у "Вікторії": потерпілі вимагають у влади Одеси 3,9 мільйона

26 червня 2018 року Київський райсуд Одеси задовольнив клопотання облпрокуратури щодо продовження тримання під вартою екс-директора оздоровчо-спортивного табору "Вікторія", доки триває судове розслідування у кримінальних провадженнях за статтями 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), 366 (службове підроблення) та 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

До кримінальної відповідальності притягнуто і старшу виховательку Наталію Янчик, що була відповідальною за пожежну безпеку в таборі "Вікторія". У службовій недбалості також підозрюють двох інспекторів Київського районного підрозділу ДСНС та віце-мера Одеси Зінаїду Цвірінько.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-