У Чернівцях перевізник припинив обслуговування п'яти маршрутів

У Чернівцях перевізник припинив обслуговування п'яти маршрутів

Укрінформ
У Чернівцях перевізник  припинив обслуговування п'яти автобусних маршрутів. Міська рада шукає йому заміну.

Про це повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.

«Перевізник ТОВ «Чернівці 2004» самовільно, без офіційного попередження припинив обслуговування автобусних маршрутів №9, №9А, №20, №29 та соціального маршруту № 6. 3 3 липня на ці маршрути не виїхав жоден автобус цього перевізника», – йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначили, що перевізника оштрафують за невиконання тимчасових договорів. Тим часом мерія терміново шукає підприємців, готових працювати на цих маршрутах.

Читайте також: У Вінницькому транспорті запроваджують е-квиток

Як повідомлялося, у травні перевізники Чернівців влаштували кількаденний страйк з вимогою підняти тариф на маршрутні перевезення з 4 до 5 гривень. Жодна маршрутка не виходила на рейс. Міська рада у відповідь змусила усіх перевізників міста сплатити штраф та розірвала з ними угоди. До проведення нового конкурсу на пасажирські перевезення підприємцям запропонували повернутись на маршрути та укласти з міськрадою тимчасові договори. Паралельно у комунальному тролейбусному управлінні збільшили кількість тролейбусів на рейсах. Через 4 дні страйку перевізники погодились на умови Чернівецької міської ради та повернулись на маршрути.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-