"Фудмейкери" Дніпропетровщини реалізували продукції на 10 мільярдів

Укрінформ
З початку 2018 року харчові та переробні підприємства Дніпропетровської області виробили й реалізували продукції майже на 10 мільярдів гривень.

Найшвидшими темпами зростало виробництво негазованої та газованої мінеральних вод, вершкового масла та йогурту, повідомляється в прес-релізі ДніпроОДА, що є в розпорядженні Укрінформу. 

"У 2018 році "фудмейкери" Дніпропетровщини продали продукції майже на 10 млрд грн. Вони збільшили виробництво йогурту, вершкового масла, мінеральної води", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства області збільшили виробництво негазованої мінеральної води на 35%, газованої - на 15%. На 27% зросло виробництво вершкового масла, на 22% - йогурту.

Читайте також: Гройсман: Ми визначили точки зростання економіки

В управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА додають, що на Дніпропетровщині працюють понад 100 потужних харчових та переробних підприємств. Їхня продукція не лише  задовольняє потреби місцевих споживачів, а й постачається до інших регіонів України та за кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-