"Фудмейкери" Дніпропетровщини реалізували продукції на 10 мільярдів
Найшвидшими темпами зростало виробництво негазованої та газованої мінеральних вод, вершкового масла та йогурту, повідомляється в прес-релізі ДніпроОДА, що є в розпорядженні Укрінформу.
"У 2018 році "фудмейкери" Дніпропетровщини продали продукції майже на 10 млрд грн. Вони збільшили виробництво йогурту, вершкового масла, мінеральної води", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що, порівняно з аналогічним періодом 2017 року, підприємства області збільшили виробництво негазованої мінеральної води на 35%, газованої - на 15%. На 27% зросло виробництво вершкового масла, на 22% - йогурту.
В управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА додають, що на Дніпропетровщині працюють понад 100 потужних харчових та переробних підприємств. Їхня продукція не лише задовольняє потреби місцевих споживачів, а й постачається до інших регіонів України та за кордон.