Бізнесмена кілька днів тримали у гаражі, вимагаючи майно

Бізнесмена кілька днів тримали у гаражі, вимагаючи майно

Укрінформ
Поліція на Житомирщині розшукує зловмисників, які викрали бізнесмена і кілька днів утримували його у гаражі, вимагаючи переоформити на них майно.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"Уранці 30 червня до Житомирського відділу поліції звернувся 32-річний житель обласного центру із повідомленням про те, що троє невідомих упродовж кількох днів утримували його у гаражі та вимагали майно", - поінформували у поліції.

Чоловік розповів, що кілька днів тому до квартири у Києві, яку він орендує, увірвались троє незнайомців. Вони побили його та вивезли до райцентру на Київщині, а згодом - до Житомира, де утримували в одному з гаражних кооперативів. Викрадачі вимагали від чоловіка, який займається приватним бізнесом, переоформити на них нерухоме майно. Проте вранці 30 червня йому вдалося втекти.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування та розшук причетних осіб.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 3 ст. 189 (Вимагання) КК України. Такі дії, поєднані з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна, уточнили у поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-