З ООС повернулася бригада, що пройшла усі “гарячі точки” Донбасу

З ООС повернулася бригада, що пройшла усі “гарячі точки” Донбасу

Фото
Укрінформ
У Львові зустріли військовослужбовців 80 окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України, які повернулися з району виконання завдань під час операції Об’єднаних сил.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

«Це краща бригада, немає на лінії фронту "гарячої точки", де б військовослужбовці не виконували бойові завдання. Донецький, Луганський, Краматорський аеропорти, Дебальцеве, Кримське, Щастя, станиця Луганська та інші місця, де бригада гідно виконала свої завдання. Так, ціною втрат, на сьогодні 105 воїнів не повернулися додому. Ціною життя тих воїнів лінія фронту проходить там, де вона є на сьогодні, і це заслуга бригади», - наголосив Герой України генерал-майор Андрій Ковальчук, заступник командувача Десантно-штурмових військ ЗС України.

На Львівщині зустрічають військовослужбовців / Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Українських захисників нагороджено державними та відомчими відзнаками, подяками облдержадміністрації.

Участь у заході взяли рідні військовослужбовців, представники влади, зокрема голова Львівської ОДА Олег Синютка, волонтери та мешканці області. Присутні виконали Державний Гімн України та вшанували пам'ять загиблих. Воїни випустили у небо білі кульки як символ пам'яті про загиблих побратимів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-