Половина Запоріжжя залишилася без електрики

Половина Запоріжжя залишилася без електрики

Укрінформ
Половина м.Запоріжжя знеструмлена через пошкодження ПЛ 150кВ на території Дніпропетровської області

Про це повідомляє ПАТ "Запоріжжяобленерго".

"ПАТ "Запоріжжяобленерго" працює над відновленням енергозабезпечення Правого берега м. Запоріжжя, що був знеструмлений сьогодні, 27 червня, внаслідок пошкодження ПЛ 150кВ на території Дніпропетровської області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в технічній дирекції енергокомпанії, сьогодні під час грози була пошкоджена високовольтна лінія електропередач потужністю 150кВ, що знаходиться у спільному користуванні ПАТ "Запоріжжяобленерго" та ПАТ "Дніпрообленерго".

Читайте також: Кличко - Нафтогазу: Платити чужі борги? Вибачте...

Оскільки від цієї ПЛ здійснюється живлення підстанції "Армаліт" ПАТ "Запоріжжяобленерго", та частина Запоріжжя, яку вона забезпечує електроенергією - а це більша частина Правого берега - Бородинський, Осипенківський мікрорайони, Верхня Хортиця, Великий Луг - була знеструмлена.

Наразі фахівці ПАТ "Запоріжжяобленерго" працюють над тим, аби заживити ці райони за резервними схемами живлення. Частина споживачів вже з енергопостачанням. До кінця дня планується заживити всіх споживачів Правого берега, що постраждали внаслідок аварії, за резервними схемами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-