Поліція повідомила подробиці

Поліція повідомила подробиці "трамвайного конфлікту" у Конотопі

Укрінформ
У Конотопі Сумської області під час конфлікту працівників місцевого трамвайного управління з місцевими жителями у середу, 27 червня, правопорушень не зафіксовано.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Сумській області Володимир Крупецьких.

"Було 2 сторони конфлікту. З одного боку – півтора десятка працівників трамвайного управління, які оголосили страйк і не хотіли виїжджати на лінію, вимагаючи виконання своїх вимог шляхом блокування підприємства. З іншого – до 300 місцевих жителів, які намагалися розблокувати виїзд трамваїв. Працівники поліції у кількості близько 25 осіб стали між ними, аби не допустити силового розвитку ситуації", - розповів Крупецьких.

За його словами, згодом обидві конфліктуючі сторони перемістилися за територію трамвайного управління, де відбулася штовханина.

"Наразі жодних офіційних заяв та повідомлень щодо отримання трамв чи ушкоджень з боку учасників конфлікту до поліції не надходило", - зазначив представник відділу комунікації.

Раніше міський голова Конотопа Артем Семеніхін повідомив, що на території трамвайного управління  відбулася сутичка між його працівниками та людьми, які намагалися „вигнати” із депо трамваї, тим самим звільнивши його для „маршруток” одного з депутатів Конотопської міськради. За його словами, за цими подіями спостерігали близько 20  працівників поліції, однак вони не втручалися у ситуацію.

Як стверджує Семеніхін, зараз ситуація в Конотопі залишається неконтрольованою.

Читайте також: У Конотопі відбулася бійка на території трамвайного управління

У Конотопі і досі не прийнято бюджет на 2018 рік, через що фінансування бюджетних галузей відбувається у розмірі 1/12 по відношенню до 2017 року. Як наслідок, вимагаючи виплати зарплати, на початку червня оголосили страйк працівники місцевого трамвайного управління. Міський голова у такому стані речей звинувачує опозиційну йому частину депутатського корпусу, в свою чергу опозиціонери дорікають Семеніхіну у небажанні вести діалог з ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-