Напад на ромів під Львовом: суд призначив арешт чотирьом нападникам

Напад на ромів під Львовом: суд призначив арешт чотирьом нападникам

Укрінформ
Пустомитівський районний суд визначив запобіжні заходи ще для чотирьох учасників нападу на ромський табір у селі Сокільники біля Львова у вигляді 60 діб під вартою без права внесення застави.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомило джерело в обласній прокуратурі.

“Чотирьом учасникам розбійного нападу на ромський табір у Сокільниках обрано запобіжний захід у вигляді двомісячного тримання під вартою без права застави”, - зазначив співрозмовник.

За його словами, до кінця дня суд має визначити запобіжний захід ще для двох затриманих.

Як повідомлялося, 23 червня близько опівночі у Львові група підлітків напала на тимчасове поселення представників ромської національності. Під час нападу 24-річному жителю Закарпатської області закдано смертельних ножових поранень. Ще четверо осіб - 10-річний хлопчик, двоє 19-річних юнаків і 30-річна жінка - дістали тілесні ушкодження.

Читайте також: Табір йде в небо: як живуть роми на Закарпатті

Правоохоронці затримали вже 14 осіб за напад на табір ромів у Львові. Наразі про підозру оголошено вже 8 особам, їм загрожує до 7 років позбавлення волі. Крім того, повідомлено про підозру 20-річному організатору нападу на табір ромів на околиці Львова, якому загрожує 15 років або довічне позбавлення волі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-