У муніципальному транспорті Краматорська запрацює безконтакт

У муніципальному транспорті Краматорська запрацює безконтакт

Укрінформ
Ощадбанк, краматорська міська рада та Visa впроваджують систему безконтактної оплати проїзду в громадському транспорті.

Протягом кількох місяців муніципальний транспорт буде оснащено мобільними валідаторами, повідомляє прес-служба Ощадбанку.

«Ощадбанк у партнерстві з Visa впроваджує безготівкову оплату проїзду за допомогою безконтактних банківських карток та NFC-пристроїв у громадському транспорті Краматорська. Протягом кількох місяців муніципальний транспорт буде оснащено мобільними валідаторами», - йдеться в повідомленні.

26 червня 2018 року Ощадбанк, компанія Visa та Краматорська міська рада підписали меморандум про стратегічну співпрацю, спрямовану на розробку та впровадження «розумних» платіжних рішень у транспортній інфраструктурі міста. 

Сторони розпочинають реалізацію пілотного проекту «Електронний квиток», згідно з яким передбачено оснащення всіх міських тролейбусів та автобусів мобільними валідаторами для здійснення безконтактних оплат. Мешканці та гості Краматорська зможуть сплачувати за проїзд безконтактними платіжними картками будь-якого банку та NFC-пристроями на мобільних валідаторах у кондуктора або водія. Розраховуватись за проїзд безготівково буде можливо і муніципальною карткою зі спеціальним додатком, і транспортною карткою. Обробку платежів забезпечуватиме Ощадбанк, який виступає екваєром проекту.

Читайте також: Укравтодор підписав з французькою компанією меморандум щодо будівництва доріг

«Ощадбанк та Краматорськ уже мають вибудоване довготривале партнерство. Сьогодні ми поглиблюємо співпрацю і розпочинаємо пілотний проект «Електронний квиток». Місто активно відновлює транспортну інфраструктуру, і безконтактна оплата проїзду має стати її невід'ємною частиною», - зауважив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-